HTML

lőpor+gyerekek+nyár

A blogon a 2011-es Amerikában töltött nyaram eseményeit fogom dokumentálni, amint egy gyerektáborban rakétákat építek, és különböző őrültségeket próbálok ki.

Friss topikok

  • József Attila: ez mi a halál akar lenni? :DDDDDD Power rangers szitakötő? :D (2012.08.05. 21:27)
  • József Attila: az 'Előjáték' című bejegyzést nem találom (2012.08.04. 01:07) végjáték
  • József Attila: Ő lesz a 7. gyerek :P www.horrortoys.net/modules/WS_Comics/images/games_pic/mm2_chucky_photo_02_dp... (2012.07.03. 20:43) A kezdetek
  • lu_mi: Nagyon komoly lett a jelmezed! :D Like a sir! (2012.07.02. 22:14) Szabadnap.
  • József Attila: Megint előadtad a "kávézós" beszéded? :D (2012.06.28. 21:43) Orientáció 2.0

Linkblog

2011.07.01. 20:50 Atreaer

Tomorrow, we dine in HELL

              Tegnap a kirándulás a bevásárlóközpontba jól sikerült, a hely ismét bizonyítja hogy itt minden nagyobb. Middletown, egy kisváros, akkora bevásárlóközponttal mint a Westend. Elborult méretek mindenött. A film nem volt nagy durranás, teljesen jó volt egy pihenőnapra, nem kellettt foglalkozni a sztorival, karakterfejlődéssel, és ilyen buta dolgokkal, hanem csak hátra kellett dőlni és nézni amint óriási robotok péppé verik/lövik egymást majdnem két és fél órán át. 

              Ezután beszabadultam egy könyvesboltba, ami majdnem tönkretette a nyaramat, mert rájöttem hogy jé, itt angolul vannak a könyvek (micsoda hihetetlen meglepetés) és hogy a legtöbb könyv 1600-1800ft között mozog, szóval majdnem sikerült 20-25 ezer forintot otthagynom (18 könyvet találtam öt perc alatt, ezt szűkítettem ötre), George R.R. Martintól a Song of Ice and Fire sorozat első négy könyve, és Richard A. Knaak-tól egy könyv (Stormrage). Még mielőtt az otthoniak "DEHÁT VITTÉL NÉGY KÖNYVET" kiáltásai idáig hallatszódnának, egy fél könyvem van még az összes kihozottból, és ennél csak többet fogok olvasni nyár végén, és OD-n.

  Az utolsó nap, mielőtt elszabadul a pokol, és megérkeznek a gyerekek. Ma reggel az üdvözlőtáblát, munkabeosztást csináltuk meg, nemtudom hogyan, de képes voltam olyan munkát kiadni a kezemből, amire büszke vagyok (pedig a vagdosás, írás, ragasztás nem az erősségem).

        Ezután következett a csomagok áthordása a színházból a gyerekek házaihoz (megpróbálok képet felrakni, a legvadabb álmaiban sem gondolná az ember hogy ennyi cuccra bármikor is szüksége lehet egy gyereknek). Szerencsére, mivel én nem a kisebbekkel vagyok, nem kellett kipakolnom mindent a polcokra, csak behordani a házba, és kész.

    Érdekes lesz a holnaptól kezdődő hajtás.

       

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://itisrocketscience.blog.hu/api/trackback/id/tr433031166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása