HTML

lőpor+gyerekek+nyár

A blogon a 2011-es Amerikában töltött nyaram eseményeit fogom dokumentálni, amint egy gyerektáborban rakétákat építek, és különböző őrültségeket próbálok ki.

Friss topikok

  • József Attila: ez mi a halál akar lenni? :DDDDDD Power rangers szitakötő? :D (2012.08.05. 21:27)
  • József Attila: az 'Előjáték' című bejegyzést nem találom (2012.08.04. 01:07) végjáték
  • József Attila: Ő lesz a 7. gyerek :P www.horrortoys.net/modules/WS_Comics/images/games_pic/mm2_chucky_photo_02_dp... (2012.07.03. 20:43) A kezdetek
  • lu_mi: Nagyon komoly lett a jelmezed! :D Like a sir! (2012.07.02. 22:14) Szabadnap.
  • József Attila: Megint előadtad a "kávézós" beszéded? :D (2012.06.28. 21:43) Orientáció 2.0

Linkblog

2012.06.23. 20:45 Atreaer

orientáció

Az elmúlt pár napban elkezdődött az orientáció, és átrohantunk a specialisták tréningjén. Tulajdonképpen ez azt jelentette, hogy leltáraznom kellett mindent, amit idén rendeltek nekem, illetve elpakolni, kitakarítani. Ez az első délelőttömet ölelte föl, a következő két és fél napban pedig csak a dekorációval foglalkoztam. A második napon nem csináltam semmit, mert csak gondolkoztam, de igazából előre a munkával nem haladtam. Sikerült egy hibás kilövéssel felgyújtanom és megolvasztanom az egyetlen ép kilövőállomást, szerencsére még azelőtt megtalálva ezeket mielőtt a gyerekek megjönnek. Az új felszerelés már úton van, szükség is lesz rá, szinte minden amit tavalyról hoztam át teljesen használhatatlan már. A dekoráció az elmúlt három napban igen pofásra sikerült, kifejezetten büszke vagyok arra amit összeraktam idénre. Segítettem a többi műhelyben is, pakolni, fát darabolni, festékeket pakolni, dobozokat hordani, minden hasonló munka. Amint lesz némi időm (és nem felejtem el) próbálok majd képeket csinálni és feltölteni. Az estéimet amikor éppen nem volt kötelező program fönn töltöttem a műhelyben, valamiért szeretek este egyedül dolgozni ott, zavartalanul. Tegnap este kifejezetten sokat haladtam, elkezdett összeállni az egész végre. Az este végén volt egy éjszakai kilövés, teszteltem pár újabb elemet, remekül nézett ki, sajnos csak arra a pár másodpercre lehet látni ameddig a motor ég. De addig szép volt

                Az orientciónak az egyik legnagyobb feladata az hogy megismerkedjünk a munkatársainkkal és kapcsolatokat építsünk, ezért kellett átköltöznöm egy másik házba, ahol kaptam 5 embert, akikkel tavaly már megismerkedtem, 1 volt szobatársamat, és egy embert akivel precamp végén már egy hétig együtt dolgoztunk. Hát, sok bemutatkozásra nem volt szükség.

                Az egyik este bowlingozni voltunk, katasztrofális voltam, viszont dance-dance revolutionban sikerült mindenkit csúnyán megvernem, köztük az idei tánctanárt is. Az egyik lány ellen csak egy lábat használtam, sikerült így is megverni. boys side.

                Ma kezdődik el a rendes orientáció, újabb 80 ember érkezett meg, így már 225-en vagyunk. Az arány 3 gyerek 1 felügyelőre, egész jó, holnaptól napi 8 órában megtanuljuk, hogy viselkedjünk úgy mint bármelyik normális ember, és minden rendben lesz. Alig várom a két órás előadást a „miért ne verjük a gyerekeket” témában.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://itisrocketscience.blog.hu/api/trackback/id/tr984607055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása