HTML

lőpor+gyerekek+nyár

A blogon a 2011-es Amerikában töltött nyaram eseményeit fogom dokumentálni, amint egy gyerektáborban rakétákat építek, és különböző őrültségeket próbálok ki.

Friss topikok

  • József Attila: ez mi a halál akar lenni? :DDDDDD Power rangers szitakötő? :D (2012.08.05. 21:27)
  • József Attila: az 'Előjáték' című bejegyzést nem találom (2012.08.04. 01:07) végjáték
  • József Attila: Ő lesz a 7. gyerek :P www.horrortoys.net/modules/WS_Comics/images/games_pic/mm2_chucky_photo_02_dp... (2012.07.03. 20:43) A kezdetek
  • lu_mi: Nagyon komoly lett a jelmezed! :D Like a sir! (2012.07.02. 22:14) Szabadnap.
  • József Attila: Megint előadtad a "kávézós" beszéded? :D (2012.06.28. 21:43) Orientáció 2.0

Linkblog

2012.06.01. 02:40 Atreaer

Gaz-tett

Az elmúlt két napom jórészét a baseball és a softball pálya takarításával töltöttük. Mindkét nap hat-hat órán keresztül kapáltunk, gazoltunk és egyengettük a maradékot. Mindkettőnek megvolt a maga nehézsége: a softball pálya kicsi, de teljesen be volt nőve fűvel és gazzal, sokszor nehéz volt megmondani hogy a pályát gazolom, vagy a mezőt. A baseball pálya pedig óriási, de ezt legalább permetezték, szóval annyi gaz nem volt mint előző nap, azonban a méretének hála így is rengeteg időt vett igénybe. Az idő legnagyobb részét a talaj fellazítása és egyengetése vette ki, ami igencsak megterhelő volt. Eközben kaptunk a nyakunkba egy 35 fokos tűző napot, és napi hat-nyolc órában a naptej sem sokat véd ezellen, szóval a szabadon hagyott testfelületem jórésze ropogós vörösre égett.

A nap többi résézben a szokásos mindenesi feladatokat láttuk el, kitakjarítottunk pár helyet, székeket és asztalokat hordtunk a tábor egyik feléből a másikba, takarítottunk, csináltunk amit tudtunk. A mai napom legizgalmasabb feladata egy favédő festék másfél órán át tartó aktív kevergetése, mert pillanatok alatt száradt be ha magára hagyták. Az esték gyorsan és röviden telnek, általában nem sok erő marad ekkorra hog bármit csináljak, bár neki kell állnom megírni az utolsó beadandómat.

A mai napon rendeltem magamnak egy kindlet, épp fele annyiba került ide megrendelni, európai átalakítóval együtt, mint otthon... hurrá. Másfél héten belül itt is lesz valószínűleg. Megérkezett három magyar konyhai dolgozó is épségben, ők is épp szoknak hozzá a tábori élethez. A mai napon a menetrendszerű esti vihar nem érkezett meg, de még így is felhős az idő. A többiek (összesen kb 10-12 ember van itt+6-7 konyhai személyzet) jófejek, mmunka után kosarazunk, walmartba járunk. Ma megtudtam hogyha nem veszem ki a szabadnapomat, és dolgozok, megkapom a napi fizut érte. Miután ehhez azt is megtudtam, hogy moziba elvisznek minket munka után ha megbeszéljük, és nem kell ezért egy komplett szabadnapot föláldoznom, elgondolkodtató hogy legalább 1-2 szabadnapomat bedobom.

Készül és épül az új műhely, még közel sincsen kész. Tegnap pakoltunk ki mindent a régi helyről, amit nemsokára bontanak (fölajánlottuk hogy egy kalapáccsal szétverjük, csak ne kelljen tovább gazolnunk, de süket fülekre találtunk). Mellékelek pár képet.

Az épület kívülről

IMG_3504.JPG

A műhely belülről: igazán szép, tiszta, és steril, de hiányozni fog a tavalyi kis helyem

IMG_3508.JPG

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://itisrocketscience.blog.hu/api/trackback/id/tr424558425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lu_mi 2012.06.01. 11:59:18

Na, látom, hogy azért szép helyen dolgozol :)
süti beállítások módosítása