HTML

lőpor+gyerekek+nyár

A blogon a 2011-es Amerikában töltött nyaram eseményeit fogom dokumentálni, amint egy gyerektáborban rakétákat építek, és különböző őrültségeket próbálok ki.

Friss topikok

  • József Attila: ez mi a halál akar lenni? :DDDDDD Power rangers szitakötő? :D (2012.08.05. 21:27)
  • József Attila: az 'Előjáték' című bejegyzést nem találom (2012.08.04. 01:07) végjáték
  • József Attila: Ő lesz a 7. gyerek :P www.horrortoys.net/modules/WS_Comics/images/games_pic/mm2_chucky_photo_02_dp... (2012.07.03. 20:43) A kezdetek
  • lu_mi: Nagyon komoly lett a jelmezed! :D Like a sir! (2012.07.02. 22:14) Szabadnap.
  • József Attila: Megint előadtad a "kávézós" beszéded? :D (2012.06.28. 21:43) Orientáció 2.0

Linkblog

2011.06.23. 01:14 Atreaer

A tábor

 

         A kellemesen rövid és szervezett vasútút után legalább némi kellemes meglepetés következett, mivel pillnaatok alatt megtaláltam az összeköttetést, és hárman (négyen, ha a sofőrünket is beleszámoljuk), és elindultunk a tábor felé.<!--more--> A képeken (már aki megnézte :P ), ami látszik, semmi. Sokkal de sokkal gyönyörűbb, természetközelibb, mint ahogy azt a képeken látni lehet. A ház ahol alszunk teljesen kultúrált (gumilepedővel :P ). Hihetetlen a hangulat, eddig talán egy mogorvább emberrel találkoztam (de ezt betudhatjuk az utazás fáradalmainak, több mint egy napja ébren vagyok, erőltetem is a mosolyt és az ébrenlétet). Ma beszélgetős pihenős napunk van, holnaptól kezdődik az activity orientation, vagyis holnaptól három napon keresztül a komplett rakétatudományi részleget helyre kell pofoznom és az utolsó sögig kiismernem. Le kell adnom a rendeléseket hogy mire van szükségem, próbalövést kell tartanom minden modellből, rengeteg kérdés van amire csak holnap kapok választ.

        A tábor hatalmas, 20 perc volt a körbejárása. Vacsoránál az egyik srác rákérdezett hogy Walesből jöttem e, mert az akcentusom teljesen arra hasonlít. Nyelvileg egyenlőre komolyabb probléma nem volt, de senkinek nem kívánom, hogy egy hihetetlen erős ír akcentussal beszélő emberrel kelljen beszélnie úgy hogy két és fél órát aludt két nap alatt (probléma nélkül elbeszélgettünk, félreértés ne essék :P ) Megkaptuk a beosztásunkat a következő másfél hétre, ameddig a gyerekek meg nem érkeznek. Az már most látszik, hogy egy nagyon komoly szervezéssel ellátott helyről van szó, ahol tényleg minden óramű pontossággal kell hogy működjön (és fog is).

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://itisrocketscience.blog.hu/api/trackback/id/tr473007531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása