HTML

lőpor+gyerekek+nyár

A blogon a 2011-es Amerikában töltött nyaram eseményeit fogom dokumentálni, amint egy gyerektáborban rakétákat építek, és különböző őrültségeket próbálok ki.

Friss topikok

  • József Attila: ez mi a halál akar lenni? :DDDDDD Power rangers szitakötő? :D (2012.08.05. 21:27)
  • József Attila: az 'Előjáték' című bejegyzést nem találom (2012.08.04. 01:07) végjáték
  • József Attila: Ő lesz a 7. gyerek :P www.horrortoys.net/modules/WS_Comics/images/games_pic/mm2_chucky_photo_02_dp... (2012.07.03. 20:43) A kezdetek
  • lu_mi: Nagyon komoly lett a jelmezed! :D Like a sir! (2012.07.02. 22:14) Szabadnap.
  • József Attila: Megint előadtad a "kávézós" beszéded? :D (2012.06.28. 21:43) Orientáció 2.0

Linkblog

2011.06.21. 05:39 Atreaer

Az út, part 1

            Hajnali fél 6 van, becsekkolva, csomag föladva, és kiderült hogy még mindig nem vagyok terrorista. A gépen hétkor indul Münchenbe, ahonnan átszállással haladok tovább Newark és a tábor felé. Ritkán repülök és utazok, életemben eddig egy londoni út volt, amit repülve tettem meg. Nem jártam még a kettes terminál utasvárójában, azonban elmondhatom, hogy a felújítások megtették a hatásukat, az ember a biztonsági ellenőrzésen átlépve hirtelen úgy érzi, hogy megérkezett Nyugat-Európába. Kellemesen hűvös, nyitott, kulturált is tiszta, nagy meglepetés. A múltkori utazás alkalmával a biztonsági ellenőrzésnél egy hihetetlenül pánikoló fiatal nő volt előttem a sorban, aki miközben haladt át a kapun, pakolta ki és be a dolgait, folyamatosan, idegesen kérdezte hogy ugye biztonságos a repülés, ugye nem lesz bomba, ugye jól végzik a dolgukat. Véleményem szerint a "Ne aggódjon hölgyem, gép még nem maradt a levegőben" mondat a létező legrosszabb választás volt a megnyugtatására, a nő arca ugyanis mosóporreklámokban szerepelhetett volna, olyan falfehérré vált.

          Amikor megérkezek New Yorkba (kb 6-7 körülre jutok át mindenen jó esetben itteni idő szerint), vagy a táborba, ahogy időm és energiám engedi, megírom az utazás második részét, és azt is, hogy hogyan juttatta el Gandalf a csomagomat Budapestről New Yorkba.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://itisrocketscience.blog.hu/api/trackback/id/tr873002003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása