HTML

lőpor+gyerekek+nyár

A blogon a 2011-es Amerikában töltött nyaram eseményeit fogom dokumentálni, amint egy gyerektáborban rakétákat építek, és különböző őrültségeket próbálok ki.

Friss topikok

  • József Attila: ez mi a halál akar lenni? :DDDDDD Power rangers szitakötő? :D (2012.08.05. 21:27)
  • József Attila: az 'Előjáték' című bejegyzést nem találom (2012.08.04. 01:07) végjáték
  • József Attila: Ő lesz a 7. gyerek :P www.horrortoys.net/modules/WS_Comics/images/games_pic/mm2_chucky_photo_02_dp... (2012.07.03. 20:43) A kezdetek
  • lu_mi: Nagyon komoly lett a jelmezed! :D Like a sir! (2012.07.02. 22:14) Szabadnap.
  • József Attila: Megint előadtad a "kávézós" beszéded? :D (2012.06.28. 21:43) Orientáció 2.0

Linkblog

2012.06.13. 04:50 Atreaer

"szabad" nap

Az elmúlt napokban ahogyan már írtam, festettünk mint egy őrült, amikor épp nem szakadt az eső. Amikor éppen nem valami nagyon preciziós festést kell végeznem, hanem csak átfesteni valamit, egészen tűrhetően csinálom már. Az biztos, hogy hatékonyabban mint a többiek, lehet ez annak köszönhető hogy én festek, ők pedig néznek maguk elé. A vizsgaidőszakomból megmaradt egy beadandóm, amit terveim alapján esténként pár órát rászánva írtam volna meg szép lassan, azonban szép lassan rájöttem hogy minden este lesz valami program, ami éppen fontosabb mint egy beadandó megírása, úgyhogy B tervként kivettem egy szabadnapot, ami alatt sikerült megírnom 11 oldalt a beadandóból, a másik 4 oldalt pedig tökéletesen fölépíteni, tulajdonképpen csak le kellett volna írnom, de nem volt már hozzá erőm. Ma 350 ágyat kellett fölhúznunk a ma megérkezett csoportnak, én leginkább törülközőket hajtogattam egész nap. Az idő egyre rosszabb, ma egész nap megállás nélkül szakadt az eső. A többiek kifejezetten jó fejek, a szobatársak közül kettővel különösen jól elvagyunk. Az edzések, különösen mióta a nap folyamán nem különösebben megterhelő (az itteniekhez képest), keményebbek mint eddig voltak. Erőben sok pozitív változás sajnos a céljaim és az étkezésem miatt nincs, de az erőnlétem napról napra jobb, kifejezetten jól érzem magamat fizikailag. Mentálisan az egész napos beadandó-maraton teljesen leszívott, de cserébe legalább sikerült holnapra leszerveznem mindenkinek egy mozi-estét: holnap este munka után szinte rögtön elvisznek minket a közeli bevásárlóközpontba, ahol tudunk mozizni egyet, vásárolni, amit csak akarunk. Jól fog esni egy kis kikapcsolás, igazán rámfér. Egy hét múlva vége a pre-campnek, és kezdődik az orientáció és a tábor. Akkor némileg több történés lesz, mint napi nyolc óra monoton föl-le mozgatása a kéznek, majd a szomorú megállapítás hogy soha nem fog olyan jól kinézni az egész, mint ahogy az ember szeretné, mert ahhoz az egészet le kellett volna csiszolni. Mindegy, a többiek szerint több mint elég jól néz ki, ha a főnöknek jó, nekem is jó.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://itisrocketscience.blog.hu/api/trackback/id/tr194584803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása