HTML

lőpor+gyerekek+nyár

A blogon a 2011-es Amerikában töltött nyaram eseményeit fogom dokumentálni, amint egy gyerektáborban rakétákat építek, és különböző őrültségeket próbálok ki.

Friss topikok

  • József Attila: ez mi a halál akar lenni? :DDDDDD Power rangers szitakötő? :D (2012.08.05. 21:27)
  • József Attila: az 'Előjáték' című bejegyzést nem találom (2012.08.04. 01:07) végjáték
  • József Attila: Ő lesz a 7. gyerek :P www.horrortoys.net/modules/WS_Comics/images/games_pic/mm2_chucky_photo_02_dp... (2012.07.03. 20:43) A kezdetek
  • lu_mi: Nagyon komoly lett a jelmezed! :D Like a sir! (2012.07.02. 22:14) Szabadnap.
  • József Attila: Megint előadtad a "kávézós" beszéded? :D (2012.06.28. 21:43) Orientáció 2.0

Linkblog

2011.07.16. 05:06 Atreaer

Tribals

A tábor, mint ahogy már írtam, két részre bontható: 2 három hetes ciklusra, és egy 6 hetesre, amelyek egybefonódnak. A mi csoportunkból 2 ember van aki 3 hétre jött, de az egyikőjük több levelet is írt a szüleinek, hogy maradna 6 hétre, mert nagyon jól érzi magát (azért nem hat hétre jött, mert az elmúlt években nem érezte magát valami jól).

 

A harmadik és a hatodik héten két több napon átívelő esemény van: Tribals és Color War

 

A harmadik hét beköszöntével a Tribals időszakába lépünk, ami holnap a szülői látogatás után kezdődik. Hogy miért is érdekes ez?

 

Mivel én vagyok a fehér csapat egyik kapitánya.

 

A 239 counselor és specialist közül bekerültem abba a 16-ba, aki szervezi, irányítja és lelkesíti a gyerekeket és vezeti a Tribalst. Négy ember vezet egy csapatot, két fiú és két lány. A táborban ez a második legnagyobb elismerés amit valaki kaphat, a legnagyobb a color war kapitányi szerep... ki tudja, hosszú még a három hét.

 

Ahogy írtam, holnap érkeznek a szülők, szóval egy rettentően hosszú nap áll mögöttem. Mivel minden gyerek be akarja fejezni a rakétáját mire a szülei megérkeznek, a pihenőidőmet föláldozva bevállaltam két extra órányi munkát, amely azzal zárult, hogy 29 rakéta készült el idő előtt, és vált bemutathatóvá holnap a szülőknek. Ez 29 boldog gyereket jelent, szóval elégedett vagyok.

 

Az egyetlen probléma ezzel csak az, hogy ezt az időt hivatalosan arra kellett volna szánnom, hogy kitakarítsam a műhelyt, így vacsora és szabad program helyett föntvagyok a műhelyben, és blog... takarítok. De tényleg, már teljesen elfogadhatóan néz ki a hely.

 

Amikor eljutott a hír hogy föntvagyok vacsora helyett dolgozni, négy csoport hozott nekem ételt: a saját gyerekeim, Anya, Josh és Drew. Konkrétan 8-10 adag ételt sikerült felhozniuk 10 perc alatt, jó érzés volt.

 

A következő három napban várhatóan nem fogok tudni életjelet adni magamról, mert bár a kapitányi szerep nagy megtiszteltetés, rengeteg pluszmunkával jár. Minden este gyűlést kell tartanunk a következő napról, értékelni az adott nap eseményeit és eredményeit, új dolgokat kitalálni, motiválni, stb, de biztos vagyok benne hogy végig fogom csinálni 100%-al az egészet.

 

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://itisrocketscience.blog.hu/api/trackback/id/tr853071487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildinyó 2011.07.18. 16:10:04

Remélem tudod, hogy irigylésre méltó, ahogy megszerettek Téged! 29-ből 29 elégedett gyerek, ez nem semmi, ügyes vagy nagyon! További szép élményeket!!!
süti beállítások módosítása